|   Ρωμανού 29, Περαία Θεσσαλονίκης, Τηλ.: 239230 4366
Εμείς… μαθαίνουμε από τα παιδιά.

Ο πρότυπος βρεφικός και παιδικός σταθμός Umbrella δημιουργήθηκε το 2017 από την Τατιάνα Βρεττάκου, Νηπιαγωγό με μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική αγωγή και στην εκπαίδευση του αποτελεσματικού δασκάλου (Gordon) , και την Μαρία Βρεττάκου, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (ΜΒΑ – TQM).

Ο παιδικός σταθμός Umbrella στελεχώνεται από μία εκπληκτική ομάδα καταρτισμένων εκπαιδευτικών και εξωτερικών συνεργατών που πυρήνα της αποτελεί η αγάπη για το παιδί.

Η φιλοσοφία μας έγκειται στην αγάπη μας για το παιδί καθώς και στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που το παιδί θα αυτενεργεί, θα μαθαίνει, θα εξερευνεί με στόχο την έκφραση και ενδυνάμωσή του. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά μέσα στο πλαίσιο των ευρύτερων στόχων της εκπαίδευσης με βασικό γνώμονα την ενσυναίσθηση.

Στόχοι μας είναι η πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, η κοινωνικοποίησή τους, η ενθάρρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στα παιδιά, η έκφραση των συναισθημάτων τους, η καλλιέργεια της πρωτοβουλίας και της υπευθυνότητας και η κατάκτηση της γνώσης μέσα από το παιχνίδι. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να κατανοούν τον διπλανό τους και μαθαίνουν να εκφράζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

Στον βρεφικό και παιδικό σταθμό Umbrella λειτουργούν βρεφικά τμήματα, παιδικού σταθμού και Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου (Προνήπια, Νήπια) και δεχόμαστε με πολλή αγάπη παιδάκια από την τρυφερή ηλικία των 14 μηνών εώς και τα μεγάλα νήπια. Από το 2018 λειτουργεί ΚΔΑΠ για παιδιά από 5 έως και 12 ετών με απογευματινές δραστηριότητες.


Close Menu