|   Ρωμανού 29, Περαία Θεσσαλονίκης, Τηλ.: 239230 4366
Βασικός στόχος της προσχολικής εκπαίδευσης είναι να αξιοποιήσει τη δίψα του παιδιού για εξερεύνηση και ανακάλυψη μέσα από το πρίσμα της ενσυναίσθησης.

Το να μάθουν τα παιδιά πώς μαθαίνουμε και να αναπτύξουν έναν αληθινό ζήλο για μάθηση μπορεί να είναι το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα της εκπαιδευτικής εμπειρίας για όλη τους τη ζωή.

Για το παιδί της προσχολικής ηλικίας η ‘’αποκόλληση’’ απ΄την οικογένεια και η είσοδος στο πρώτο σχολείο είναι ένας σημαντικός σταθμός. Η προσαρμογή του παιδιού, είναι σημαντικό να είναι εξατομικευμένα σχεδιασμένη καθώς το κάθε παιδί έχει διαφορετικές ανάγκες και, επομένως, πρέπει να αντιμετωπίζεται ατομικά.

Γι΄αυτό πρέπει να είμαστε καλοπροαίρετοι και συνεργάσιμοι για να επιτύχουμε όλοι μαζί καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτή η πρώτη γνωριμία με την ομάδα πρέπει να μεταφραστεί για το παιδί σε ευτυχία, ενέργεια, δημιουργικότητα και συναισθηματική ωρίμανση.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται από αξιόλογα στελέχη που επιλέγονται με γνώμονα την αγάπη τους προς το παιδί, τη συνειδητή επιλογή του επαγγέλματος του παιδαγωγού και την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση.

Το σχολείο υποδέχεται τα παιδιά Βρεφονηπιακού σταθμού και Νηπιαγωγείου στις 07.00 το πρωί και ολοκληρώνει τη λειτουργία του στις 16.00.

Από τις 16.30 έως τις 20.30 λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Close Menu