Κεντρo Δημιουργικης Απασχολησης!

Κάνε την δημιουργηκότητα να ξεχειλίζει

Εμπνευσμένο από τα παιδιά και φτιαγμένο  με αγάπησαν μεράκι  για αυτά το «ΚΔΑΠ Umbrella» στην Περαια  ηρθε για να αλλάξει τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον χρόνο τους μακριά από το σχολείο και από το σπίτι!

Δημιουργικές δραστηριότητες γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά τον χρόνο που περνάνε τα παιδιά.

 • Θεατρικό παιχνίδι

  Τα μικρά παιδιά έρχονται σε επαφή με κάθε μορφή τέχνης κάτω από ένα ασφαλές περιβάλλον δημιουργίας. Γνωρίζουν το σώμα τους, το χώρο και το περιβάλλον γύρω τους, κατανοούν βασικές έννοιες του παιχνιδιού και δημιουργούν!

 • Μικροί Επιστήμονες

  Επιστημονικά πειράματα και κατασκευές στην άνεση και την ασφάλεια του Umbrella. Διασκεδαστικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες για όλα τα παιδάκια!

 • Yoga kids, Zumba

  Το ομαδικό μάθημα της Zumba αλλά και Yoga KIds είναι διαμορφωμένο ειδικά για τα παιδιά, ένα γεμάτο ενέργεια και γυμναστική πάρτι, με ειδικά χορογραφημένες κινήσεις, πολλά παιχνίδια που τονώνουν το μυαλό και όλα αυτά με τις τελευταίες τάσεις στη μουσική.

 • Acro

  Κάθε άνθρωπος ξεκινά να αναπτύσσει μία μορφή παιχνιδιού από τους πρώτους μήνες της ύπαρξής του. Συγκεκριμένα, το παιδί ξεκινάει κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής του να παίζει χρησιμοποιώντας τα άκρα του και εξερευνώντας τα μέλη του σώματός του, κάτι το οποίο αναπτύσσεται περισσότερο στον δεύτερο χρόνο της ζωής του, και αυτό το είδος παιχνιδιού καλείται αισθητικοκινητικό.

 • Μυθολογία

  Ο όρος ελληνική μυθολογία καλύπτει το σύνολο των μύθων και των διδαχών που σχετίζονται με την αρχαία ελληνική παράδοση, έτσι όπως παρουσιάζονται στα κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας που τα παιδιά θα μπορέσουν να ανακαλύψουν με ευχάριστο τρόπο.

 • Δημιουργική Γραφή

  Η Δημιουργική γραφή είναι ένα μέσο για να καλλιεργήσουν τα παιδιά τη γλωσσική έκφραση. Τους ενισχύει τις συνεργατικές τεχνικές, οξύνει τη δημιουργική και κριτική σκέψη και τους εξοικειώνει με έργα της λογοτεχνίας, του κινηματογράφου, της ποίησης και άλλων τεχνών. Έτσι έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη συνηθισμένη παραγωγή γραπτού λόγου και να εμπλουτίσουν τη φαντασία τους.

 • Γυμναστική

  Η σωματική άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στις ζωές των παιδιών και το μάθημα της Γυμναστικής είναι αναμφίβολα αυτό που θα τους λείψει περισσότερο από το σχολείο. Θεωρούμε, λοιπόν, απαραίτητο, να αφιερώνουν τα παιδιά μας καθημερινά τουλάχιστον ένα 45λεπτο στη σωματική άσκηση, για να διατηρήσουν την καλή σωματική τους κατάσταση.

 • Ρομποτική με LEGO

  Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με LEGO.τα παιδιά ζουν μια συναρπαστική και ψυχαγωγική εμπειρία που δεν θέλουν να τελειώσει!

 • Μουσικοκινητική

  Η μουσική και το παιχνίδι είναι δύο έννοιες απόλυτα δεμένες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι χρησιμοποιούμε τη φράση "παίζουμε μουσική", για να εκφράσουμε την αλληλένδετη σχέση μεταξύ τους και τη δικής μας βαθύτερη ανάγκη για ψυχαγωγία. Στα παιδιά η μουσική αποτελεί ένα από τα βασικότερα εφόδια επικοινωνίας και έκφρασης και και η διαρκή ενασχόληση μαζί της από πολύ μικρή ηλικία βάζει σημαντικά θεμέλια για τη συναισθηματική, γνωστική και νοητική ανάπτυξη του παιδιού.

 • Μικροί Ζωγράφοι

  Μια γνωριμία με τις βασικές τεχνικές ζωγραφικής και μεθόδους ώστε να εξελίξουμε την παιδική ματιά μέσω της παρατηρητικότητας χρησιμοποιώντας την γραμμή, τη φόρμα, το φως και την σκιά . Θα μιλήσουμε για την θεωρία των χρωμάτων , θα ανακαλύψουμε μεγάλους καλλιτέχνες της ιστορίας της τέχνης και ποιες είναι οι τεχνοτροπίες που χρησιμοποιούν κάθε φορά. Δημιουργούμε ομαδικές κατασκευές με πηλό και κολλάζ που μας ενθαρρύνουν να συνεργαστούμε σε ομάδα.

The gallery was not found!

αυτο που μας δινει δυναμη ειναι τα χαμογελα των παιδιων!

 • Master Chef Junior

  Ανακαλύπτουμε τον νόστιμο κόσμο της μαγειρικής μέσα απο παιχνίδια αναπαράστασης.

 • Κηπουρική

  Βάλτε την κηπουρική για παιδιά στην καθημερινότητά τους και χαρίστε τους μοναδικές εμπειρίες.Ο κήπος αποτελεί για τα παιδιά ένα ανεξερεύνητο τοπίο γεμάτο προκλήσεις! Είναι πια γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ενασχόληση των παιδιών με την κηπουρική προσφέρει πολλά πέρα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι, που είναι εξίσου σημαντικά. Μπαίνοντας στη διαδικασία της περιποίησης του κήπου και της καλλιέργειας των φυτών τα παιδιά κατακτούν νέες δεξιότητες, ενισχύουν την υπευθυνότητα αλλά και την αυτοεκτίμησή τους, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους και μαθαίνουν να συνεργάζονται. Φυσικά εξοικειώνονται με το περιβάλλον και μαθαίνουν βιωματικά να το σέβονται και να το προστατεύουν.

 • Εργαστήρι Κατασκευών

  Στα βιωματικά παιδικά εργαστήρια προτείνονται ιδέες για τρισδιάστατες κατασκευές – παιχνίδια μέσα από την επαναχρησιμοποίηση – μεταποίηση απλών υλικών της καθημερινότητας. Ρολά από χαρτιά υγείας ή κουζίνας, κουτιά γάλατος, μανταλάκια, καλαμάκια, χαρτόκουτα, κονσερβοκούτια, καπάκια, φελλοί κ.α. μεταμορφώνονται σε εικαστικές κατασκευές – παιχνίδια μέσα από την μερική ή καθολική τροποποίηση της αρχικής τους φόρμας. Τα παιδιά μέσα από τον παιχνιδιώδη χαρακτήρα του εργαστηρίου, μαθαίνουν να αξιοποιούν τη φαντασία τους και μέσω της αφαιρετικής σκέψης, μεταποιώντας, εξασκούν την ευρηματικότητά τους και ανακαλύπτουν σε καθημερινά αντικείμενα την «κρυμμένη» τους φόρμα.

 • Γνωρίζοντας τον Κόσμο

  Το ταξίδι μας στη γνώση ξεκινά με προορισμούς τις ηπείρους, τις χώρες, τους διαφορετικούς πολιτισμούς , τις συνήθειες, τις παραδόσεις, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε πολιτισμού! Με όχημα μας τα οπτικοακουστικά μέσα και την πληθώρα εικόνων συνδυάζοντας το παιχνίδι με τη γνώση, τα παιδιά διατυπώνουν ιδέες και υλοποιούν έργα. Στόχος της δράσης είναι να αναγνωρίσουν τα παιδιά τη διαφορετικότητα αλλά και τα κοινά σημεία με τα παιδιά των άλλων χωρών, να ανακαλύψουν πως ο διαφορετικός πολιτισμός μπορεί να ενώνει αντί να χωρίζει.. Προσδεθείτε..το ταξίδι μας στον κόσμο ξεκινά!!!

 • Κουκλοθέατρο

  Το παιδί καλείται να προσαρμοστεί σε έναν κόσμο ενηλίκων φτιαγμένο στα δικά τους μέτρα και μεγέθη. Η προσαρμογή αυτή είναι δύσκολη και απαιτητική ιδίως τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Το κουκλοθέατρο ανοίγει μπροστά στα μάτια του παιδιού – θεατή, έναν κόσμο δοσμένο σε απόλυτη αναλογία με την πραγματικότητα. Τα μεγέθη, όμως του κόσμου αυτού όντας οικεία διαμορφώνουν πλαίσιο κατάλληλο για την προσαρμογή και την εξέλιξή του στη μεγεθυμένη για αυτό πραγματικότητα.

 • Παιχνίδι στα Αγγλικά

  Μεγάλο άγχος προκαλεί η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Οι γονείς προσπαθούν να επενδύσουν στις Ξένες Γλώσσες ιδίως απ’ τη στιγμή που εισάγονται πλέον από τη νηπιακή ηλικία στο εκπαιδευτικό σύστημα. Ποιος όμως είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθουν τα παιδιά Αγγλικά; Μα, φυσικά, το παιχνίδι.

The gallery was not found!

Στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται δημιουργικά και να διασκεδάζουν καθημερινά βάζοντας την φαντασία τους να δημιουργήσει.

Υπάρχει συνεργασία με την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»