Μαθε για εμας!

Γνώρισέ μας καλύτερα

Η ιστορία πίσω από την Umbrella

Εμείς… μαθαίνουμε απο τα παιδιά

Η Umbrella είναι…

… ένα ζεστό και όμορφο σπίτι-σχολείο, με έναν καταπράσινο κήπο γεμάτο χρώματα, γέλια ζωή και μυρωδιές,  με χαρούμενους και σύγχρονους εσωτερικούς χώρους γεμάτους με φως και χαμογελαστούς παιδαγωγούς με ανοιχτή αγκαλιά. 

Ο Πρότυπος Βρεφικός και Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – ΚΔΑΠ Umbrella δημιουργήθηκε το 2017 από την Τατιάνα Βρεττάκου, Νηπιαγωγό με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και στην Εκπαίδευση του Αποτελεσματικού Δασκάλου (Gordon) , και την Μαρία Βρεττάκου, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (ΜΒΑ – TQM).

Η φιλοσοφία μας έγκειται στην αγάπη μας για το παιδί καθώς και στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που το παιδί θα αυτενεργεί, θα μαθαίνει, θα εξερευνεί με στόχο την έκφραση και ενδυνάμωσή του. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά μέσα στο πλαίσιο των ευρύτερων στόχων της εκπαίδευσης με βασικό γνώμονα την ενσυναίσθηση.

 

Στόχοι μας είναι η πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, η κοινωνικοποίησή τους, η ενθάρρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στα παιδιά, η έκφραση των συναισθημάτων τους, η καλλιέργεια της πρωτοβουλίας και της υπευθυνότητας και η κατάκτηση της γνώσης μέσα από το παιχνίδι. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να κατανοούν τον διπλανό τους και μαθαίνουν να εκφράζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

Στην Umbrella λειτουργούν βρεφικά τμήματα, παιδικού σταθμού και Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου (Προνήπια, Νήπια) και δεχόμαστε με πολλή αγάπη παιδάκια από την τρυφερή ηλικία των 10 μηνών εώς και την εγγραφή τους στο Δημοτικό. Από το 2021 λειτουργούν απογευματινά τμήματα για βρέφη και νήπια με ευέλικτο ωράριο. Από το 2018 λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά με απογευματινές δραστηριότητες.